Bibelstudier

Bibelstudier

Ugens vers: Hver uge tager vi et nyt skriftsted op. Vi udvælger en tekst, som vi udfordrer hinanden til at studerer og illustrerer. Resultaterne af alles anstrengelser kan vi dele med hinanden i det digitale fællesskab på Facebook. Når ugen er gået, vil vi samle op ved at lave en lille artikel med nogle af de kreationer og refleksioner, som er blevet delt. Du er velkommen til at være med i den uge, hvor udfordringen kører, og du kan også altid gå tilbage til en gammel udfordring. Uanset om du har arbejdet på en ny eller en gammel udfordring, er du velkommen med at dele dine bibelstreger på Facebook.

Vi begynder i uge 12 og ugens bibelvers lægges online hver mandag. Du kan både finde versene her på hjemmesiden, men vi deler dem også på Instagram og Facebook.

 

Serier: Hvis du har lyst til at fordybe dig i et emne igennem studie af flere forskellige skriftsteder, kan du arbejde med en serie. Til en serie hører cirka 10 skriftsteder, som alle berører det samme emne. Der vil jævnligt komme nye serier til på bibelstreger.dk. Du er også meget velkommen til at efterspørge en serie om et emne, som du gerne vil studerer. Skriv til os via en personlig besked på vores Facebook-side eller via e-mail (oplyses snart).