Fællesskab

Det digitale fællesskab

Denne hjemmeside er rygraden i et dansk fællesskab omkring bibelstreger på nettet og i virkeligheden. Sammen med bibelstreger.dk lanceres også en Facebook-side sammen med en Facebook-gruppe med samme navn, samt en Instagram-konto. Du vil kunne tage del i det digitale fællesskab ved at melde dig ind i gruppen, synes om FB-siden og ved at følge os på Instagram. Vi håber at det digitale fælleskab bliver levende og dynamisk, og derfor er du mere end velkomme til at dele dit arbejde og kommenterer andres, stille spørgsmål og hjælpe med at besvare andres. Alle uanset alder og erfaring er meget velkomne!

Facebook-side

Hvis du synes om Bibelstregers Facebook-side, og sætter indstillinger til at vise først. så vil du kunne få alle nyheder fra bibelstreger.dk i din nyhedstrøm på Facebook.

 

Facebook-gruppe

Her kan alle medlemmer kommunikerer med hinanden. Her kan du vise hvad du fik ud af ugens bibeltekst eller en serie, som du har arbejdet med. Du kan stille spørgsmål til andres arbejde eller teknikker. Du kan finde inspiration til at komme videre i din egen fordybelse og vækst.

 

Instagram-konto

Her kan du finde billeder til inspiration. Med tiden skulle samlingen gerne vokse sig stor og farverig og du er meget velkommen til at tagge @bibelstreger på dine bibelstreger.

 

#bibelstreger

Brug meget gerne #bibelstreger, når du lægger billeder ud på de sociale medier. Det hjælper os og andre med at få øje på alt det spændende, som foregår på nettet.