Hvem står bag bibelstreger.dk?

Rikke Obasi

Rikke er lærer og matematikvejleder på en overbygningsskole. Hun arbejder både med formidling til børn og voksne.
Rikke er kreativ på mange forskellige måder, både med jord, garn og papir. I de seneste 4 år har hun lavet en del scrapbooking, især Project Life. I sommeren 2017 tog hun fat på bibelstreger efter at have fulgt med på nettet længe.

 

Nana Green

Nana er deltidsansat præst i Birkebjergkirken i Næstved. Derudover har hun også en mindre ansættelse som børne- og ungepræst i Osted frikirke med fokus på lederudvikling, så hun arbejder både med børn, unge og voksne. Hun har tidligere drevet selvstændig konsulentvirksomhed (Colligo.dk).

Nana har haft en glæde ved det visuelle siden hun var teenager og er oprindelig uddannet typoteknikker (en der arbejdede med den visuelle opsætning af tekst i tryksager). Det gør hende ikke til en stor kunstner eller tegner, men det, hun kan, bruger hun i forskellige sammenhænge.

I 2013 udvidede Nana sin pallette af visuelle værktøjer med et lynkursus i enkle tegninger til brug for teamcoaching og grafisk facilitering. Det gav mod på bruge tegninger og kruseduller i forskellige sammenhænge – også i noteskrivning.

I sit arbejde med tilegne sig Bibelen har Nana brugt små enkle tegninger og fotos med bibelvers. Deciderede bibelstreger har hun lavet siden august 2017.

Du kan følge Nanas visuelle noter og bibelstreger på Instagram-profilen: @tegnidinbibel

 

Dianna Højgaard

Dianna arbejder som udviklingskonsulent på børn og unge området i kommunalt regi, og bruger derigennem visuelle noter og metoder i procesarbejde og i formidling.
Dianna har haft glæde af at tegne siden barn, og fordybe sig i det visuelle arbejde, herunder brugen af visuelle noter både i forbindelse med uddannelse og i dagbøger, notesbøger m.v.
Dianna har lavet scrapbooking siden 16 års alderen, og blev senere optaget af zentangel og andre former for kruseduller som notesform. I 2015 blev hun optaget af bibeljournaling, men kom først for alvor selv i gang i 2017.