Langfredag d. 10. april 2020: Pint under Pontius Pilatus – Johannesevangeliet 18 og 19

Langfredag d. 10. april
Joh. 18 og 19
“Pint under Pontius Pilatus”
Du kan se en video med bibelrefleksionen nedenfor, hvis du synes det er bedre at lytte end at læse selv.

Overskriften til i dag genkender du måske fra Trosbekendelsen. Langfredag er også en dag med en lang tekst. To kapitler. Du kan evt. dele den over i to og læse det andet kapitel i morgen, lørdag.
I dag deler jeg ikke en r

efleksion, da jeg synes teksten skal have lov at tale uden forstyrrene ord fra mig.

Det eneste jeg i videoen nævner er en formulering i kapitel 19 vers 5. I den autoriserede udgave fra 1992 står der at Pilatus siger: Her er manden. I oversættelsen før den stod der: Se hvilket menneske!
Et refleksionsspørgsmål du kan tænke over er: Jesus er helt menneske i kød og blod. Der igennem alt dette. Pilatus siger: Se hvilket menneske – hvad er det for et menneske du ser? Hvordan ser du Jesus i alt dette?
Idéer til illustrationer
Hele planen og guide kan du finde på: bibelsterger.dk/p20
Anmod om at komme med i FB-gruppen og se hvad andre deler og del dine bibelstreger, spørgsmål og erfaringer med os andre: https://www.facebook.com/groups/433060830459836/

Langfredag 2020 – Pint under Pontius Pilatus

Langfredag d. 10. april: Johannesevangeliet 18 og 19"Pint under Pontius Pilatus"Du kan se en video med bibelrefleksionen nedenfor, hvis du synes det er bedre at lytte end at læse selv.Overskriften til i dag genkender du måske fra Trosbekendelsen. Langfredag er også en dag med en lang tekst. To kapitler. Du kan evt. dele den over i to og læse det andet kapitel i morgen, lørdag.I dag deler jeg ikke en refleksion, da jeg synes teksten skal have lov at tale uden forstyrrene ord fra mig.Det eneste jeg i videoen nævner er en formulering i kapitel 19 vers 5. I den autoriserede udgave fra 1992 står der at Pilatus siger: Her er manden. I oversættelsen før den stod der: Se hvilket menneske!Et refleksionsspørgsmål du kan tænke over er: Jesus er helt menneske i kød og blod. Der igennem alt dette. Pilatus siger: Se hvilket menneske – hvad er det for et menneske du ser? Hvordan ser du Jesus i alt dette?Du kan finde video, og andet på hjemmesiden: bibelsterger.dk/langfredag20Hele planen og guide kan du finde på: bibelsterger.dk/p20Anmod om at komme med i FB-gruppen og se hvad andre deler og del dine bibelstreger, spørgsmål og erfaringer med os andre: https://www.facebook.com/groups/433060830459836/

Slået op af Bibelstreger i Onsdag den 8. april 2020