Uge 12 – 2018 – Jeremias’ bog 17, 7-8

I denne uge udfordrer vi hinanden med et par vers fra Jeremias’ Bog. Vi håber at du har lyst til at være med til at lave bibelstreger til netop dette skriftsted, og at du vil dele dit værk med os i facebookgruppen eller på Instagram ved at bruge #bibelstreger. Skriv rigtig gerne lidt om dine tanker om værket. Når ugen er gået, lave vi en artikel med jeres billeder og tanker. Vi håber at du har lyst til at være med og vi glæder os til at se hvad I hver især finder på. Meld dig evt. ind i Facebook gruppen – Bibelstreger (vær opmærksom på at vi både har FB-side og en FB-gruppe ved det navn).

Jeremias’ Bog 17, 7-8.

Fra Bibelen på hverdags dansk, Scandinavia.
7Men velsignede er de mennesker, som har tillid til mig og søger hjælp hos mig. 8De er som et træ, der er plantet ved floden, og som strækker sine rødder mod vandet. Det er ikke bange for den brændende sol, men har altid friske og grønne blade. Det visner ikke i tørketider, men fortsætter med at bære frugt.

Fra Bibelen, Bibelselskabets oversættelse fra 1992.
v7 Velsignet den mand, som stoler på Herren og tager sin tilflugt hos ham. v8 Han bliver som et træ, der er plantet ved bækken; det sender sine rødder mod vandløbet, det frygter ikke, når sommerheden kommer, dets blade er grønne. Det bekymrer sig ikke i tørkeår og holder ikke op med at bære frugt.